Tall de trànsit a Roger de Flor, entre St. Miquel i Navarra

Última revisió 11-02-2019 16:46
11/02/2019

Avança la reurbanització d’aquest eix com a zona de vianants

Demà, dimarts 12 de febrer, quedarà tallat al trànsit el tram del carrer de Roger de Flor comprès entre els carrers de Sant Miquel i de Navarra. Quedarà també prohibit, per tant, que hi hagi vehicles estacionats en el tram esmentat. Per accedir als barris alts del Masnou es recomanen, com  a itineraris alternatius, el passeig de Roman Fabra i l’avinguda de Joan XXIII.

De fet,  la prohibició de circular-hi amb vehicles serà definitiva, ja que el resultat final serà que el tram afectat passi a ser zona de vianants, tal i com s’està fent per fases en tot l’eix de Roger de Flor. Cal precisar, però, que els vehicles podran continuar circulant pels carrers que creuen Roger de Flor de forma perpendicular.

Es preveu que les obres de reurbanització d’aquest tram s’estenguin durant dos o tres mesos. I és que es tracta d’una actuació integral, que inclou la renovació de la xarxa de clavegueram i dels subministraments soterrats, entre altres accions.

Aquestes obres s’emmarquen dins la reurbanització completa del carrer de Roger de Flor, des de l’N-II i fins a l’Edifici Centre, amb actuacions complementàries en espais i equipaments adjacents, com el Mercat Municipal. L’objectiu principal és dotar el Masnou d’un eix òptim per a vianants i per a la dinamització comercial, que uneixi el mar amb el parc de Vallmora, el pulmó verd de la vila. Tot plegat suposa una inversió d’1 milió d’euros, aproximadament, i l’actuació sobre una superfície total de 3.600 metres quadrats.

 

Vista del carrer de Roger de Flor, des de la intersecció amb el de Sant Miquel.
Vista del carrer de Roger de Flor, des de la intersecció amb el de Sant Miquel.