Verde Aceituna guanya el premi d'Emprenedoria Jove

Última revisió 08-01-2021 08:51
30/12/2020

 El projecte rebrà 4 mil euros per a despeses d’inici d’activitat o en inversions per a la millora de la competitivitat del negoci

Verde Aceituna és un establiment ubicat a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil que es defineix com a cafeteria d’especialitat i botiga d’articles per a la llar i el benestar, on també organitzen tallers d’artesania.

És el projecte guanyador del VIII Premi d’Emprenedoria @elmasnou_jove. Els seus representants van recollir el premi aquest dilluns, a l’Ajuntament del Masnou, de mans de l’alcalde, Jaume Oliveras, i de Maria Llarás, quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de Promoció Econòmica.

El premi té com a objectiu el foment de l’emprenedoria jove. S’atorguen 4.000 euros al projecte guanyador, que es poden invertir en els conceptes que es detallen a les bases de la convocatòria, com despeses per a l’inici de l’activitat o accions per potenciar la competitivitat del negoci. S’hi podien presentar emprenedors o emprenedores de fins a 35 anys que estiguessin preparant l’obertura d’un projecte o bé haguessin iniciat l’activitat a partir de l’1 de gener del 2020. Les candidatures havien d’inscriure’s entre el 18 de setembre i el 17 d’octubre d’enguany. A més de Verde Aceituna, els projectes presentats en aquesta edició han estat Arquitectura de Contacte, Campanela i Verde al Alma.

L'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora Maria Llaràs, reben els representants de Verde Aceituna.
L'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora Maria Llaràs, reben els representants de Verde Aceituna.