L'Espai Escènic estrena temporada amb èxit de públic

Última revisió 26-01-2021 08:05
25/01/2021

L’espectacle The Incredible Box, de la companyia La Tal, va ser l’encarregat d’encetar la temporada del 2021 de l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet, el 24 de gener. La sessió, prevista per al passat 1 de novembre però que es va haver de cancel·lar per les mesures restrictives per aturar la COVID-19 vigents en aquell moment, va esgotar les entrades.  

La companyia La Tal, que sempre ha tingut molt bona rebuda al Masnou, va fer gaudir el públic, que va connectar amb aquesta proposta que parodiava un espectacle itinerant una mica desfasat i en hores baixes. Teatre dintre del teatre i per a totes les edats. A més, La Tal sempre hi posa un punt melancòlic, també en la proposta estètica, que el públic reconeix.

La companyia va voler agrair públicament que l’Ajuntament continuï apostant per la "cultura segura" i que el públic continuï assistint als espectacles. L’aforament a la sessió va ser reduït i es van seguir totes les mesures vigents per fer front a la COVID-19.

Durant aquesta primera jornada de la temporada, l’equipament municipal també va estrenar nova imatge de la retolació de l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.  El canvi de nom de l’equipament va ser aprovat al Ple d’octubre de 2019, en reconeixement a la trajectòria professional de l’enyorat mestre, pintor, escenògraf i director d’escena, mort l’agost de 2018. 

La propera obra de teatre familiar en aquest equipament cultural del Masnou és Klé, que també aposta per un teatre sofisticat que acosta els infants al món de la cultura. Podeu comprar les entrades anticipades a www.quedat.cat.

L’escape room també s’adapta a la COVID-19

Una de les activitats que s’ha pogut mantenir del cicle habitual d’activitats de Turisme i Patrimoni ha estat l’escape room “El misteri de les mines d’aigua”. A la darrera sessió, que es va fer també el diumenge 24, hi van participar tres grups bombolla que durant l’hora de duració de l’activitat van haver de convertir-se en detectius i fer un viatge al passat per recopilar dades i testimonis, examinar les proves i treballar en equip per resoldre el misteri de les mines d'aigua. Aquest joc d'aventura, adreçat a majors de 12 anys, va tenir lloc a l’aire lliure, a la plaça d’Ocata. Una de les proves, que habitualment es fa dins de la Mina d’Aigua, també es va fer a la plaça. El proper escape room serà el 28 de març i us hi podeu apuntar al formulari d’activitats.