Nou tall de trànsit a la carretera d'Alella per la darrera fase de les obres en aquesta via

Última revisió 01-07-2022 13:36
01/07/2022

No es podrà circular durant dues setmanes, aproximadament, pel tram inferior del carril sentit mar, de dilluns a divendres, de 8 a 18 h.

En aquesta fase es construirà una petita rotonda que farà que l’entrada i la sortida del port siguin més segures.

El tall no impedirà l’entrada ni la sortida del port.

El proper dilluns, 4 de juliol, començarà un nou tall de trànsit que afectarà durant dues setmanes el tram inferior del carril sentit mar de la carretera d’Alella (BP-5002), entre el carrer de Rosa Sensat i l’N-II. El tall serà efectiu de dilluns a divendres, de 8 a 18 h, que és l’horari de treball de les obres que s’han de fer. Per tant, fora d’aquest horari s’hi podrà circular amb normalitat. El tall no afectarà el sentit contrari, en direcció a Alella, però sí implicarà que les línies d’autobús 644 (Alella-Vallromanes-Barcelona) i 646 (urbanitzacions d’Alella-el Masnou) hagin de modificar el seu recorregut dins l’horari del tall. Vegeu-ne les afectacions.

Com en l’anterior ocasió, se senyalitzarà sobre el terreny l’itinerari alternatiu que hauran de fer els vehicles per arribar a l’N-II des de la carretera d’Alella, a través dels barris del Bellresguard i de Can Teixidor. Tanmateix, el tall no impedirà l’entrada ni la sortida del port. Caldrà, però, utilitzar el carril del sentit Alella per accedir-hi i sortir-ne. S’ha de tenir present que aquest és l’únic accés hàbil actualment. L’altre, el de la Baixada al Port del carrer de Sant Felip, continua tancat pels treballs de remodelació de l’estació d’Ocata.

Les obres de la carretera d’Alella, via que també s’anomena carrer d’Amadeu I, les duu a terme la Diputació de Barcelona per tal de millorar-hi la seguretat viària. Van començar el 23 de maig i el proper 4 de juliol s'iniciarà la darrera fase per construir una petita rotonda que farà que l’entrada i la sortida del port siguin més segures.

En aquesta fase es construirà la petita rotonda que farà que l'entrada i la sortida del port siguin més segures
En aquesta fase es construirà la petita rotonda que farà que l'entrada i la sortida del port siguin més segures