Regidoria d'Esports

La Regidoria d'Esports vol donar suport a les activitats de les entitats esportives masnovines, en especial a aquelles que fomenten valors com l'esforç, la companyonia, la superació, l'amistat i la integració, respectant sempre la independència de les entitats.

El Masnou és ric en esports i, a través de les entitats esportives, s'hi poden practicar més de vint activitats esportives diferents, com ara el basquetbol, el futbol, el patinatge, la vela, el tennis, les arts marcials, la natació, la petanca o els escacs, entre d'altres. Tots aquests esports són un reflex de les inquietuds de la nostra gent i donen a conèixer el gran esperit esportiu que es viu al municipi.

Per millorar i ampliar l'oferta esportiva, la Regidoria d'Esports gestiona un bon nombre d'activitats destinades a tots els grups de població (infants, joves, persones adultes i gent gran), amb diferents propostes de lleure al llarg de l'any. Entre d'altres, cal destacar les activitats que es fan al Complex Esportiu, com les activitats aquàtiques (natació, aiguagim, natació per a embarassades...), les activitats dirigides (aeròbic, Pilates, manteniment, tonificació i GAC...) i el servei de fitness. A banda de les activitats regulars esmentades, la Regidoria també organitza dues curses anuals: una d'atlètica (la Cursa de Sant Silvestre) i l'altra de senderisme (la Caminada dels Tres Pobles).

També cada any, la Regidoria organitza, juntament amb totes les escoles del municipi i amb la col·laboració del professorat d'educació física, la Setmana de l'Educació i l'Esport. Durant tota una setmana, i en horari lectiu, es programen activitats esportives prèviament coordinades i planificades segons l'edat, i es fan en diferents espais, com el pavelló poliesportiu, la platja i els patis de les escoles. L'objectiu fonamental és treballar els valors educatius, el treball en equip, la sensibilització i l'adaptació de qualsevol minusvalidesa a l'esport.

Com podeu veure, teniu un ampli ventall de possibilitats per realitzar activitat física a la vila i us animem a conèixer-lo.

 

Àmbits d'actuació:

 

  • Promoció d’activitats esportives.
  • Suport a les activitats esportives de base.
  • Suport i relació amb les entitats esportives del municipi.
  • Gestió dels equipaments esportius municipals: complex esportiu, camps de futbol i espais esportius menors.

Temes relacionats

Responsable polític

Tècnics municipals

Tècnic : Albert Sànchez