S'obren les inscripcions per formar part del Consell de la Vila

Última revisió 02-09-2019 15:59
02/09/2019

Qui desitgi ser membre del màxim òrgan de participació ciutadana del Masnou pot apuntar-s’hi fins al 2 d’octubre 

L’Ajuntament del Masnou obre avui, i fins al 2 d’octubre, el període d’inscripció per formar part del Consell de la Vila. Les persones que s’inscriguin ho faran per ser representants de la ciutadania a títol individual en el màxim òrgan de participació ciutadana del Masnou.

Per inscriure-s’hi, cal omplir el següent formulari:

En total seran cinc les persones que representaran la ciutadania a títol individual. Cadascuna d’elles ha de formar part d’un grup d’edat: de 16 a 27 anys; de 28 a 37; de 38 a 47; de 48 a 57; i 58 o més anys. Així, les persones que s’inscriguin entraran a participar en un sorteig públic en el qual s’escollirà un representant i un substitut per cada grup d’edat. És a dir, s’escolliran 10 persones en total. El sorteig tindrà lloc després del 2 d’octubre, un cop finalitzat el període d’inscripció.

Consell de la Vila

El Consell de la Vila és un òrgan permanent de participació ciutadana, de caràcter consultiu. En formen part ciutadans i ciutadanes a títol individual, representants d’entitats, dels partits amb representació al Ple Municipal i càrrecs electes.

A banda dels membres que constitueixen el Consell de la Vila, tota persona empadronada al Masnou pot proposar temes perquè siguin inclosos a l’ordre del dia de les sessions d’aquest òrgan. Es convoquen dues d’ordinàries cada any, si bé se’n poden celebrar d’addicionals.

El Consell de la Vila es troba actualment en ple procés de renovació dels seus membres, tal i com pertoca per haver-se iniciat el nou mandat 2019-2023. De fet, aquest mateix divendres, 6 de setembre, es farà el sorteig públic per escollir els nous representants de les entitats inscrites al registre municipal (cinc de veïnals, d’una banda, i cinc de la resta d’associacions, de l’altra).

Per demanar més informació sobre el Consell de la Vila, cal escriure un correu electrònic a l’adreça participaciociutadana@elmasnou.cat.

Imatge del Consell de la Vila.
Imatge del Consell de la Vila.

Et pot interessar