Talls de trànsit als carrers Navarra, Lluís Millet, Joan XXIII i Pau Casals a partir de dilluns

Última revisió 03-06-2019 17:42
31/05/2019

Els tres primers quedaran tallats al trànsit el mateix dilluns 3 de juny; Pau Casals, a partir del dimecres 5

El dilluns 3 de juny comencen els talls de trànsit en diverses vies cèntriques del municipi. Són carrers força transitats. Es recomana, per tant, utilitzar itineraris alternatius per evitar circular per zones properes, sempre que sigui possible.

El tall que durarà més temps, entre dues i tres setmanes, segons les previsions, és el del carrer de Navarra. Concretament, quedarà tallada la cruïlla formada pels carrers de Navarra i de Roger de Flor a partir de les 9 del matí del dilluns. Per tant, el tram afectat del carrer de Navarra és el comprès entre el passeig de Romà Fabra i el carrer del Pintor Domènech i Farré. Aquest tall és necessari per culminar la conversió de Roger de Flor com a carrer de vianants. L’obra inclou la renovació del clavegueram i dels subministraments soterrats.

Tal com es va fer en els talls anteriors d’altres carrers que s’encreuen amb el de Roger de Flor, s’hi col·locarà senyalització temporal per permetre la sortida i l'entrada dels vehicles del veïnat i dels comerços situats al tram afectat, i s'hi habilitarà el doble sentit de circulació. L’accés, doncs, quedarà restringit al veïnat, als vehicles que entrin o surtin dels guals dels pàrquings i als comerços. Hi haurà zones “refugi”, on estarà prohibit estacionar, per fer possible el doble sentit de circulació.

Carrer de Lluís Millet i avinguda de Joan XXIII

Els talls en trams del carrer de Lluís Millet i de l’avinguda de Joan XXIII seran efectius a partir de les 9 del matí de dilluns i, segons la previsió, duraran tres dies: fins al dimecres 5 de juny –inclòs.  Dimarts i dimecres, l’horari previst del tall és de 8 del matí a 6 de la tarda.

Al carrer de Lluís Millet es tallarà el tram comprès entre el passeig de Romà Fabra i l’avinguda de Joan XXIII. El tram afectat a l’avinguda de Joan XXIII serà el comprès entre els carrers de Lluís Millet i de Sant Miquel.

El motiu del tall en aquestes vies és la renovació total de l’asfalt en ambdós trams. L’actuació culminarà amb el pintat de la senyalització viària horitzontal. Durant el dia, mentre s’hi estigui treballant, no s’hi podrà circular ni tan sols per accedir o sortir dels guals dels pàrquings. És probable, però, que sí que es pugui fer durant les nits, si bé aquesta possibilitat quedaria establerta en la senyalització provisional que s’hi instal·li.

Carrer de Pau Casals

El tall al carrer de Pau Casals serà vigent a partir de les 9 del matí del dimecres 5 de juny i, també segons la previsió, fins al dissabte 8 de juny –inclòs. Com en el cas anterior, l’horari previst dels talls entre els dies 6 i 8 és de 8 del matí a 6 de la tarda.

Aquest tall obliga a desviar el recorregut habitual de la línia d'autobús C19. Es pot consultar l'avís que detalla les parades que queden fora de servei i les alternatives més properes.

El tram afectat és el comprès entre la plaça d’Espanya i el carrer de Frederic Mompou. El motiu del tall és també la renovació total de l’asfalt. Així, en aquest cas tampoc no es podrà accedir als guals del veïnat entre les 8 del matí i les 6 de la tarda, si bé també es preveu que això sigui possible durant les nits.