Itinerari "El Masnou, terra de mar"

Us convidem a una emocionant i enriquidora passejada pels carrers, edificis i racons més sorprenents de la vila del Masnou.

La passejada comença a la plaça de l’Església i finalitza al parc del Llac.

Informació i reserves: en línia o a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

European Maritime Day In My Country 2024

Els esdeveniments del Dia Marítim Europeu al meu país tenen com a objectiu conscienciar sobre la importància dels oceans i els mars i implicar el públic, especialment els joves.

L'objectiu és que la gent s'adoni que les activitats al mar (turisme costaner, pesca, vela, navegació, energies renovables en alta mar, aqüicultura, etc.) són clau per als ciutadans i les economies de la UE. La UE té 68.000 km de costa i aproximadament un terç de la població de la UE viu a menys de 50 km de la costa.

Els esdeveniments del Dia Marítim Europeu al meu país són la part pública del Dia Marítim Europeu, l'esdeveniment anual de dos dies organitzat per la Comissió Europea durant el qual es convida la comunitat marítima europea a fer xarxa, debatre i esbossar accions en matèria marítima.

Des de la primera edició del 2018, el nombre d'esdeveniments del Dia Marítim Europeu al meu país ha augmentat significativament, amb un ampli ventall d'activitats com ara neteja de platges, visites guiades, exposicions d'art, tallers i conferències.

L'any 2023 es van organitzar 494 esdeveniments a 31 països, tant a la UE com fora de la UE.

22/09/2024
Hora inici 11:00
Gratuït
Durada : 1 h i 30 min
Ho organitza : Museu Municipal de Nàutica del Masnou
Tipus d'acte : Itinerari guiat en català
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-08-2024 10:22