Projecte Radars

Cartell del projecte Radars.
Radars és una xarxa comunitària de prevenció i acció destinada a contribuir al benestar de les persones grans del Masnou i pal·liar els efectes de la soledat no volguda.

L’objectiu principal del projecte és detectar i prevenir situacions de risc de les persones grans creant una xarxa comunitària de vinculació i suport, per tal de reduir o eliminar l’exclusió i aïllament social de la gent gran.

Qui són els Radars?

Veïns i veïnes, comerços, entitats, serveis, farmàcies, persones voluntàries… 

Tu també pots ser Radar. Només cal observar, amb respecte i sensibilitat, la gent gran i alertar-nos si creus que poden necessitar ajuda.

Què cal fer?

Només cal estar atent o atenta a les persones grans del Masnou, amb una mirada sensible i respectuosa, i a la seva dinàmica diària per tal d'identificar qualsevol petit gest que pugui donar a entendre que necessiten ajuda (canvi en el comportament, en l’aspecte...).

Si és així, has de posar-te en contacte amb nosaltres i valorarem si requereix la intervenció de Serveis Socials i/o Salut.

On s'ha d'avisar?

Adreça electrònica: radars@elmasnou.cat
Telèfon: 93 557 18 72

Si es tracta d'una emergència, truca al 112 o a la Policia Local (93 555 22 44)

Voluntariat

Si vols formar part de la Xarxa Radars de forma estable, com a voluntari o voluntària, escriu a radars@elmasnou.cat o truca al 93 557 18 72.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-10-2021 10:24