Trasllat temporal dels serveis d'atenció a les dones i a les persones LGBTI

Última revisió 14-01-2021 08:03
12/01/2021

En ambdós casos cal concertar cita prèvia

Els Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Servei d’Atenció Integral LGBTI del Masnou (SAI) es traslladen, temporalment, a l’edifici de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situat al número 23 del carrer de Roger de Flor.

Per rebre atenció presencial en ambdós serveis, cal concertar la visita prèviament, a través dels correus electrònics cird@elmasnou.cat (per al SIAD) i sai@elmasnou.cat (SAI). Si es prefereix demanar cita per telèfon, el número al qual cal trucar és el mateix per a tots dos: 93 557 18 70.

Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Ofereix informació i assessorament amb professionals especialitzades en treball social, psicologia (per a dones, infants i joves) i dret. S’adreça a totes les dones del Masnou, amb l’objectiu principal que puguin exercir plenament els seus drets en tots els àmbits: laboral, social, personal, familiar... Inclou, entre altres serveis, l’assessorament i l’atenció a les dones que es trobin en situacions de violència masclista.

Horari d’atenció:

  • Dilluns, dimecres i dijous: de 10 a 14 hores.
  • Dimarts i dijous: de 15 a 19 hores.

Servei d’Atenció Integral LGBTI del Masnou (SAI LGBTI)

Servei especialitzat per sensibilitzar i informar sobre la diversitat pel que fa a l’orientació sexual i les identitats de gènere i prevenir l’LGBTI-fòbia. S’adreça a persones que hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per identitat o expressió de gènere o per orientació sexual. També a les que necessitin assessorament o suport en els seus processos personals i als col·lectius, entitats o famílies que vulguin rebre informació sobre diversitat sexual i de gènere.

Horari d’atenció:

  • El segon i quart dimarts de cada mes (excepte a l’agost), de 16 a 18 hores.

Més informació del SAID i el SAI LGBTI:

Igualtat

 

 

Edifici de l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Edifici de l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Autor: Domènec Cano Senties.

Et pot interessar