Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de març

Última revisió 18-03-2024 10:07
15/03/2024

Ja es pot llegir el número 160 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de març. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de portada és l’obertura del nou gimnàs del Complex Esportiu Municipal. També s’hi destaca que la gestió de l’aigua passarà a ser pública a finals del 2025 i la recuperació del servei ferroviari a l’estació d’Ocata. La revista també conté unes pàgines especials dedicades al 8M, Dia de les Dones. S’hi poden llegir les reflexions de tres masnovines sobre el feminisme i sobre el camí per assolir la igualtat efectiva. Són Andrea Viñamata de Gibert, Maria Matas Garcia i Mery Canudas Escalé.

Anna Tiseiko, il·lustradora i artista digital 3D, és la protagonista de l’entrevista del mes. D’origen ucraïnès, explica qüestions interessants sobre la seva professió, però també sobre la guerra que pateix el seu país i la resistència i fortalesa del poble ucraïnès.

La secció "Punt de Trobada" es dedica en aquest número al Grup d’Aficionats al Teatre (GAT) del Masnou. D’entre altres temes, avancen que estan preparant un musical de gran format per celebrar el seu trentè aniversari.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.

Portada del número 160 de 'El Masnou Viu'.
Portada del número 160 de 'El Masnou Viu'.
Autor: Domènec Cano Senties