Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de juliol

Última revisió 17-09-2021 14:55
23/07/2021

Ja es pot llegir el número 132 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de juliol. Els pròxims dies se'n distribuiran exemplars en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, la publicació destaca en portada com a tema central la celebració de la Festa Major, així com la valoració dels actes que es van celebrar. Altres titulars rellevants són l'inici del projecte sostre 360º adreçat a joves sense llar, la disminució de la inseguretat fruit de la col•laboració ciutadana i la pressió policial i la declaració del Masnou com a "àrea de mercat d'habitatge tens", que permetrà contenir els preus dels lloguers.

Hicham Khammali, propietari de l'hamburgueseria "La Picaña" i guanyador de la 1a edició de l'Escuracassoles, és el protagonista de l'entrevista d'aquest mes.

La secció "Punt de Trobada" està dedicada en aquest número a l'Aula d'Extensió Universitària del Masnou (AEUM), que compleix deu anys.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció Tribuna Política. Entre molts altres continguts, l'agenda recull diversos actes programats durant les setmanes vinents, així com informació de servei.

Portada d''El Masnou Viu' 132 (juliol 2021).
Portada d''El Masnou Viu' 132 (juliol 2021).