L'Ajuntament i la Generalitat signen un conveni per a la construcció del menjador de l'Escola Ferrer i Guàrdia

Última revisió 24-07-2018 19:45
06/07/2018

Escola Ferrer i Guàrdia. Google Maps.El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament del Masnou han signat aquest matí el conveni de col·laboració mitjançant el qual totes dues administracions es fan càrrec de la construcció del menjador i la cuina de l'Escola Ferrer i Guàrdia del Masnou.

Entre altres aspectes, l'acord regula l'aportació econòmica que satisfà cadascuna de les dues administracions. L'import màxim previst per a la construcció del nou edifici i equipar-lo és de 398.210,24 euros. L'Ajuntament es compromet a fer-se càrrec de 308.210,24 euros, mentre que el Departament d'Ensenyament s'ocupa dels 90.000 euros restants.

L'acte de signatura s'ha dut a terme a Barcelona, a la seu del Departament. Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Núria Cuenca, secretària general del Departament, han estat els encarregats de rubricar el pacte. Ho han fet acompanyats de Sílvia Folch, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament, i de personal tècnic de les dues institucions.

Nou edifici
Les obres donaran com a resultat un nou edifici d'uns 200 metres quadrats que acollirà el menjador, la cuina i lavabos, tant per a l'alumnat com per al personal que hi treballi. Quedarà ubicat a l'actual pati del recinte escolar, com a edifici independent. El projecte bàsic i executiu ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona.

Si bé es preveu que les obres estiguin enllestides a finals d'any, encara és d'hora per fixar-ne la data d'inici, ja que s'ha d'iniciar el procés administratiu per licitar-les. En qualsevol cas, no tindran afectacions per a l'activitat lectiva de l'escola, ja que serà un edifici independent dels actuals, tot i que estarà dins del recinte escolar.

Amb aquesta obra se satisfà una llarga reivindicació de la comunitat educativa d'aquesta escola, un centre que no disposa ni de menjador ni de cuina pròpia. Per suplir aquesta mancança, el servei de menjador es presta a través de càtering.

Més informació:

Signatura del conveni entre Generalitat i Ajuntament per a la construcció d'un menjador a l'Escola Ferrer i Guàrdia.
Signatura del conveni entre Generalitat i Ajuntament per a la construcció d'un menjador a l'Escola Ferrer i Guàrdia.