Vila-Matas i Rodríguez Martín reflexionen sobre els nous llenguatges artístics

Última revisió 09-12-2019 07:55
05/12/2019

La xerrada conjunta entre el comissari del Festival Brama, Xavi Rodríguez Martín, i l’escriptor Enrique Vila-Matas, el 4 de desembre, va desafiar el temporal que s’estava vivint i va acollir un significatiu grup d’admiradors i lectors de l’obra de l’escriptor. Les renúncies a què han de fer front els creadors, les possibilitats de l’art per indagar en la condició humana i l’actualitat de les manifestacions artístiques van ser alguns dels temes abordats mentre es repassava la trajectòria literària de Vila-Matas.

La trobada, que va tenir lloc a la seu de Blanc de Guix, va servir per cloure el cicle d’actes del Festival, el primer del Masnou dedicat a la creació contemporània. Amb tot, fins al 22 de desembre, a l’Espai Casinet, es podran veure les obres d’aquesta mostra que oscil·len des de la pintura o l’escultura fins a l’art sonor, visual o performatiu.

Els artistes que hi participen són Sara Agudo, Lluc Baños, Enrique Doza, Núria Gómez Gabriel, Laura Llanelli, Yannick Sánchez i Anna Irina Russell. A més a més, també hi ha una important representació d’artistes que viuen al Masnou, com Jutta Immenkötter, José Luis Paz Fo i Luis Torroja.