Ocupació

El Servei Local d’Ocupació és un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament adreçat a les persones que busquen feina i a les empreses que cerquen treballadors i treballadores. Aquest servei actua com intermediari del mercat de treball mitjançant la gestió de demandes d’ocupació d’aquelles empreses que han decidit confiar-hi.

Des de l’eina Xaloc es pot accedir a les ofertes gestionades per aquest servei i per la resta de serveis adherits a la Xarxa Local d'Ocupació de la Diputació de Barcelona. Es poden inscriure a aquestes ofertes les persones que ja siguin usuàries del Servei a l’Ocupació.

També, el portal d’ofertes laborals Trobaré Feina ha adaptat el seu disseny web de l’edició nacional al Masnou, la qual cosa permet als masnovins i masnovines visualitzar les ofertes laborals del municipi i dels voltants. El  portal publica diàriament ofertes laborals i és possible entrar en contacte directament amb l'empresa que necessita cobrir el lloc de treball.Com contactar amb el Servei Local d'Ocupació?
Carrer d’Itàlia, 50 1r (Edifici Centre)
Telèfon: 93 557 17 60
serveiocupacio@elmasnou.cat
Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-10-2021 10:48