Educació


Preinscripció i matrícula, curs 2021-2022

Suport i acompanyament

Les persones que no tinguin accés a dispositius telemàtics o necessitin acompanyament per fer els tràmits, poden sol·licitar cita prèvia per rebre suport a:

Oficina Municipal d'Escolarització

Telèfon: 93 557 17 77


Preinscripció i matrícula

Imatge i enllaç - llapissos de colors.Accés als estudis - Generalitat de Catalunya

Preinscripció i matrícula a les escoles bressol municipals Sol Solet i La Barqueta

Preinscripció i matrícula al Centre de Formació de Persones Adultes (CFPAM), curs 2021-2022

Preinscripció i matrícula a l'Escola Municipal de Música (EMUMM)

Bàner PFI-PTT PFI-PTT: Preinscripció i matrícula

 


Portes obertes

Les jornades de portes obertes per a la preinscripció i matrícula del curs escolar 2021-2022 resten condicionades per la situació sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de seguretat que corresponguin.

Cal posar-se en contacte amb cada centre educatiu per confirmar dates i horaris. S'estableixen diversos formats per a les jornades de portes obertes, per tal de minimitzar riscos davant la pandèmia, com visties individuals o en grups reduïts o presentacions telemàtiques. Cada centre ha escollit els formats que considera més adients.

Consulteu:

Prota principal de l'Escola Ferrer i GuàrdiaCalendari de portes obertes i informació de cada centre

 

Subvencions activitats extraescolars 2021-2022

Aquesta subvenció forma part de tres línies d’ajuts amb què es vol fomentar la igualtat d’oportunitats entre infants i joves per part de l’Ajuntament del Masnou i van ser aprovades pel Ple de l’Ajuntament del Masnou en data 18 de març de 2021 per unanimitat.

 

Les ajudes extraescolars estan destinades a infants o adolescents de 3 a 16 anys empadronats al Masnou, que estiguin inscrits a una activitat extraescolar i la renda de la unitat familiar dels quals no superi els 4.000 euros bruts mensuals.

 

El període de sol·licituds estarà obert des del dia 20 de setembre i fins al dia 8 d’octubre del 2021. Les famílies que vulguin demanar-la, han de complir tots els requisits detallats a les bases de la convocatòria.

 

El tràmit es pot realitzar de forma telemàtica, des del registre general de tràmits de l'Ajuntament (obert a partir del dia 20 de setembre) o de forma presencial a la OAC (cal demanar cita prèvia).

 

A més del formulari de sol·licitud, s’haurà de presentar el certificat del centre prestador i una sèrie de documents que demostrin el compliment dels requisits (consulteu a les bases).

Escola segura

Espai web creat pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb informació i respostes a preguntes freqüents sobre les actuacions en l'àmbit educatiu en l'actual context marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Accediu-hi a través del següent enllaç:

bàner web escola segura, generalitat de catalunyaEscola segura. Generalitat de Catalunya

Formació reglada - Generalitat de Catalunya

Per accedir a tota la informació oficial sobre la formació reglada, consulteu el web:


 

Equipaments

Llocs d'interès

Tènics municipals