5 anys d'Espai Escènic Ca n'Humet

Al mes de març del 2012 iniciàvem el projecte de creació d'una programació estable en l'àmbit de les arts escèniques al Masnou. Aquesta va ser una de les primeres decisions que vaig prendre, llavors com a regidor de Cultura. Portem ara cinc anys amb un projecte ja consolidat. Durant tot aquest temps hem dignificat un espai, a partir de petites inversions i d'un canvi en el model de gestió, que ha permès a la gent del municipi poder gaudir, a prop de casa i la majoria de caps de setmana de l'any, d'una programació estable en matèria de teatre, música i dansa. Aquesta programació també s'ha complementat amb altres activitats, com les de caràcter formatiu. I ha combinat la presència d'artistes i produccions professionals amb les de caràcter amateur, així com també les propostes fetes des del nostre municipi, amb produccions que hem impulsat directament.

Hem intentat anar fidelitzant un públic que ha anat omplint la sala cada cap de setmana, i gràcies a tots ells, vosaltres, hem pogut continuar amb aquest projecte que avui és una realitat consolidada. Un esforç que també cal agrair als professionals que treballen dia a dia per a fer realitat aquesta programació estable, tant els propis de l'ajuntament com els que porten la gestió de la sala.

El repte ara és la continuïtat d'una programació de qualitat, feta amb pocs recursos, però de la qual ens podem sentir plenament satisfets. Per molts més!

Entrades al bloc