Bones vacances

Iniciem el mes d'agost amb uns quants deures fets com a govern. Després de la constitució del nou consistori el 15 de juny, ja vaig establir les delegacions de competències dels nous regidors del govern. Un govern amb minoria de 9 regidors i regidores que ja s'ha posat en marxa. En el darrer Ple del mes de juliol es van poder aprovar les retribucions, algunes noves inversions i també temes de planejament urbanístic importants. Iniciem les vacances també amb alguns deures fets: avançant en la redacció del Pla d'actuació municipal, que ha de marcar els objectius per a aquests quatre anys, i del pressupost per al 2020, per poder iniciar el debat amb la resta de grups municipals a partir del mes de setembre. A la vegada, continuem treballant i reconduint la situació de la qüestió dels menors que migren sols situats a l'Alberg, amb noves propostes de les entitats que hi col·laboren mitjançant la Taula d'Acollida.

Però el mes de juliol també ha estat un mes per a la festa al nostre municipi. Després d’una Festa Major amb més participació que mai, hem viscut el Fascurt a la platja i el Ple de Riure, activitats que ens permeten viure la festa i la cultura a l'espai públic i als nostres carrers.

Ens espera un mes de setembre amb molta activitat municipal i també una nova Diada, que, com cada any, ha de reivindicar el compromís per assolir la república i la sobirania per al nostre país. I aquest any, en espera de la sentència del judici, al qual hem d'estar amatents amb la solidaritat i l'exigència de llibertat per als empresonats i exiliats.

 

Entrades al bloc