Per què l'apartat 'L'alcalde'?

Quan prenia possessió al capdavant d'aquest Govern Municipal com a alcalde, el 13 de juny de 2015, em vaig comprometre amb el diàleg i la proximitat.

Tot i que sovint sembla que el dia a dia i les seves urgències ens facin perdre de vista el més essencial, aquests són principis que sempre he tingut ben presents, ja que són bàsics per a conèixer les vostres opinions sobre el municipi (mancances, desitjos, crítiques...,), que són del tot fonamentals perquè, no ho perdem mai de vista tampoc, treballem per al Masnou i per a vosaltres.

Per això, en aquest any i escaig que portem de mandat, i d'acord amb el Pla d'Actuació Municipal (PAM), hem impulsat nous canals de comunicació corporatius (xarxes socials, portal de transparència, aplicació per a dispositius mòbils per a la comunicació d'incidències a la via pública, ...) i en posarem en marxa d'altres (millores al web municipal i a la publicació El Masnou Viu, posada en marxa de pantalles informatives en diversos equipaments, etc.), així com hem creat nous espais i òrgans de participació on podem trobar-nos de manera freqüent (audiències públiques, Consell de la Vila, ...).

Com a alcalde, procuro ser accessible i que la comunicació sigui fluïda. Rebo visites al despatx, mantinc actius perfils personals a diverses xarxes socials i un bloc, surto al carrer per estar en contacte amb el dia a dia, ...

L'apartat "L'alcalde", que avui poso a disposició de tots i de totes vosaltres dins del web municipal, ha de ser una eina més de proximitat, que ens permeti conèixer-nos i comunicar-nos. Dins d'aquest apartat hi trobareu, com a novetats, la meva agenda institucional, donant també resposta a la voluntat de transparència, l'enllaç a les xarxes socials i al bloc de què disposo, per a qui em vulgui conèixer en d'altres facetes, l'accés a discursos i articles, perquè estiguin a l'abast de tothom, així com un dietari en el qual procuraré abocar-hi reflexions i fer comprensible la tasca que fem i el per què la fem.

Com dic des del primer dia, diàleg i proximitat, que ens ajudin a construir el Masnou que tots i totes volem.

Entrades al bloc