La feina que no es veu

Equip de Govern de l'Ajuntament del Masnou.Cinc mesos després d'arrencar el mandat, estic satisfet amb l'aprovació del projecte de pressupost per al 2020, que representa un augment significatiu en despesa social i inversió en millora de l'espai públic. I he decretat alguns ajustaments en el cartipàs municipal. Els més significatius són la creació de dues noves regidories: Salut Comunitària i Festes, i l'afegit de promoció del municipi a la de Turisme.

Amb aquesta feina feta, Equip de Govern i tècnics municipals encarem el tram final de la confecció del Pla d'actuació municipal per al mandat 2019-2023, que haurà de ser la guia de l'acció de govern durant aquest període, i posem en marxa la revisió de les ordenances fiscals, que amb el pas dels anys convé actualitzar.

Alhora, també estem fent passes per a l'actualització i aprovació de protocols per combatre l'emergència residencial i la pobresa energètica, o per establir les bases de l'estratègia en promoció de la salut i sensibilització mediambiental, de la mà d'experts i professionals d'ambdós àmbits.

La tasca de planificar, més encara amb els entrebancs que comporta la burocràcia administrativa, és invisible i sovint feixuga, perquè tots voldríem resultats immediats, però també és imprescindible per treballar bé i que els resultats futurs siguin millors per al Masnou.

De la feina que sí que es veu, aquest cap de setmana n'hem tingut una bona mostra amb dues celebracions ben reeixides: el dinar de la Festa de la Gent Gran (que enguany ha tornat amb força després d’uns anys d’absència) i la Festa Jove (una proposta nova que ha tingut una bona acollida).

Entrades al bloc