Dies intensos que ens permeten avançar

Visita de l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch a la fàbrica de Nextil Group (Dogi).En el termini d'una setmana, entre divendres passat i el que ve, haurem assolit una sèrie de compromisos i fets importants per al nostre municipi. Divendres, la signatura amb RENFE per tirar endavant la remodelació de l'estació d'Ocata. A partir d'aquesta signatura, RENFE ja podrà iniciar tot el procés de licitació d'una obra de força envergadura i que suposa una inversió molt important per al Masnou.

El mateix divendres vam visitar l'empresa DOGI i vam compartir força estona amb tots els treballadors i treballadores de l'empresa, i també amb els que vindran a treballar al Masnou, fruit de l'acord a què ha arribat aquest grup empresarial amb els propietaris de la nau. Durant uns mesos, des de l'alcaldia, hem pogut contribuir al diàleg entre les parts fins a aconseguir un acord que permet mantenir l'empresa al Masnou amb una perspectiva de creixement.

Dimarts, la Diputació de Barcelona farà la recepció de les obres de la nova rotonda de la carretera d'Alella a l'altura del carrer de Rosa Sensat. I el proper dijous constituirem el Consorci d'Habitatge amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per tirar endavant les dues promocions d'habitatge de protecció oficial a l'Illa Centre i als terrenys de l'antiga caserna. Una setmana intensa amb la satisfacció d'assolir compromisos importants per al Masnou.

Entrades al bloc