Adam i Eva de Iago Pericot

El passat diumenge 7 de maig vam assistir a l'assaig obert, abans de l'estrena a Barcelona al teatre La Seca de l'Espai Brossa, de la darrera producció de teatre de Iago Pericot: Adam i Eva. La representació va ser a l'Espai Escènic Ca n'Humet, que va omplir la seva grada per veure en primícia aquest nou espectacle del Iago. Durant setmanes, al mateix equipament de Ca n'Humet s’hi van fer tots els preparatius i assajos. Com no podia ser d'una altra manera, des de l'Ajuntament hem volgut donar tot el suport i col·laboració a aquesta darrera obra d’en Iago Pericot, tal com també es va fer amb l'anterior de La Guillotina.

El teatre d’en Iago Pericot és transgressió i innocència alhora. Teatre nu com els seus personatges. A l’Espai Escènic, durant una bona estona vam gaudir dels personatges que sortien del quadre d'Albrecht Dürer, de la relació d'ells amb el públic i, en acabat, del col·loqui entre els protagonistes i productors de l'obra i el públic. Aquest dia també vam comptar amb la presència d’en Juanjo Puigcorbé, diputat de cultura de la Diputació de Barcelona.

Iago Pericot és un personatge entranyable, amb una obra teatral sempre innovadora i molt important dins l'àmbit teatral del nostre país. Però tampoc podem oblidar d'altres facetes també importants com la seva obra pictòrica. Continuarem col·laborant amb aquest masnoví genuí i treballant perquè la seva obra pugui tenir la seva màxima difusió i coneixement.

Entrades al bloc