Retornats amb força d'unes bones festes

Acabem les festes de Nadal i iniciem l'any 2017. Han estat unes dies que m'han permès combinar la família, el treball a l'Ajuntament i l'assistència als actes festius organitzats al nostre municipi. Crec que cal que fer un balanç positiu de tota l’activitat que s'ha organitzat al nostre poble, tant per part de l'Ajuntament com per part de les entitats, que amb la seva feina fan possible que gaudim d'unes setmanes plenes d'actes i dinamisme.

La cavalcada de Reis sempre marca la finalització de les festes nadalenques. I la que tenim al Masnou és molt peculiar, amb un recorregut llarg i costerut degut a l'orografia del nostre municipi.  Però alhora, aquestes característiques també li donen la seva pròpia singularitat, que juntament amb la participació de les carrosses de les entitats fan d'aquesta cavalcada un esdeveniment molt especial, a l’alçada de la il·lusió dels infants.

La mateixa il·lusió que el govern municipal hem posat en una pila de projectes que vam aprovar abans de  finalitzar l'any, i que  caldrà realitzar aquests propers mesos: la reforma del pati de Can Malet, la peatonalització de l'entorn de la Calàndria, l’adequació dels horts urbans de damunt del parc Vallmora, o l'ampliació i creació de nous correcans, entre altres. També, a mitjans de gener reprendrem actuacions de millora de la via pública, com la pavimentació de carrers. I, finalment, la bona notícia de la represa del projecte de l'Illa Centre (vegeu “Un futur amb canvis en positiu”) també marcarà un 2017 que comencem amb força.

Entrades al bloc