Voleu que Catalunya sigui un Estat Independent en forma de República?

Aquesta setmana que acabem de finalitzar el Govern de la Generalitat ha fet un pas decisiu cap a la convocatòria del referèndum: formular la pregunta i posar la data on els catalans i les catalanes serem cridats a les urnes. Tot això va culminar amb la mobilització de diumenge a Montjuic  i l'entrevista al President i Vicepresident de la Generalitat per TV3.

Per fi arribem a un dels moments més importants del procés que ha viscut en els darrers anys el nostre país. Des de la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut de 2006 la reivindicació per decidir lliurement el nostre futur ha marcat com mai la política catalana. El Govern ha complert el que havia dit. Ara toca fer-ho possible entre tots, cadascú des de les seves responsabilitats.

Des de l'ajuntament del Masnou sempre hem estat donant suport a les diferents iniciatives que s'han produint durant aquests darrers anys favorables al dret a decidir i a poder esdevenir un estat independent. Ara que entrem en un dels moments més decisius també ho farem. Estarem al costat del Govern de Catalunya amb totes les seves decisions i estarem al costat dels nostres conciutadans per tal de que puguin exercir el seu dret a vot, a decidir lliurement el futur d'aquest país. La democràcia i la legitimitat que dona la voluntat popular estant per sobre de qualsevol restricció a exercir la nostra llibertat. Tenim aquest compromís i l'exercirem amb responsabilitat.

Entrades al bloc