Vacances

Enguany, poques vacances. A partir d'avui, 16 d'agost, m'aniré incorporant cada vegada amb més intensitat a la tasca de l'Ajuntament. A banda de ser pel Masnou, he pogut fer dues sortides. La primera, a finals de juliol, a Hondarribia, que m'ha permès conèixer Iparralde (a Euskadi Nord) i anar per la costa de Guipúscoa. I la segona, a Castalla (l'Alcoià), al poble de la meva dona, on vam poder anar a veure l'assaig general del Misteri d'Elx, patrimoni de la humanitat; una experiència, conjuntament amb els focs, del tot extraordinària.

Entre escapada i escapada, encara he tingut temps de presidir una Junta de Govern Local a l’agost i de viure el Masnou més enllà de reunions, sessions d’òrgans de govern i despatxos, fet que m’ha servit per corroborar punts forts i punts febles del municipi i, a partir d’aquí, per posar fil a l’agulla per resoldre’n les mancances.

Se'ns presenta un setembre amb molta intensitat, tant de temes que s'han d'impulsar a l'Ajuntament com pel que viurà el nostre país, amb la convocatòria de referèndum per al dia 1 d'octubre. En l’àmbit municipal, temes importants com la modificació del contracte de neteja viària i recollida d'escombraries, que haurem de portar al Ple amb la implementació d'una sèrie de millores, la proposta de pressupostos per a l'any 2018, les obres que s'han d'iniciar o licitar aquesta tardor i altres qüestions que voldria deixar a punt per iniciar aquest setembre a bon ritme. I a un altre nivell, evidentment, amb el compromís del Govern municipal, caldrà fer possible el referèndum, que ha de permetre exercir el dret a l'autodeterminació del nostre poble, exercir la democràcia per decidir si volem esdevenir un estat independent.

Entrades al bloc