El meu dia a dia

Inaugurava aquesta secció expressant que sovint sembla que el dia a dia i les seves urgències ens facin perdre de vista el més essencial, així és que avui us explico com ha estat en les darreres setmanes aquest dia a dia que m’ha tingut ben “distret” (i que podeu consultar a l’apartat de l’agenda).

O, més ben dit, setmana a setmana. La setmana comença puntualment els dilluns, repassant i organitzant amb el meu gabinet l’agenda de tota l’activitat fins al diumenge. A continuació, ens reunim la comissió executiva, que planifiquem la setmana: preparem o revisem l’ordre del dia dels òrgans de govern, repassem l’agenda setmanal, els aspectes comunicatius i altres que puguin sorgir.

Els dimarts, quinzenalment i de manera alternativa, arriba el torn de la via pública i la seguretat ciutadana. Temps per a revisar amb els regidors i regidores delegats, i el seu equip tècnic, com està el municipi en aquests àmbits i com resoldre els problemes o conflictes que hi pugui haver. També, en aquest cas setmanalment, és el dia escollit per a coordinar temes entorn del departament de Comunicació i Premsa.

Els dimecres és el dia que dedico a les visites ciutadanes (veure Marató de visites). Els dijous els intento destinar a reunions internes, també del grup municipal que encapçalo, i a presidir la Junta de Govern Local, en què s’aproven les propostes d’actuacions de l’Equip de Govern i, per tant, part de la nostra acció política. Aquesta actuació es complementa amb la que s’aprova, amb caràcter mensual, al Ple municipal. Els divendres acostumo a sortir al carrer i veure de primera mà les intervencions, també les mancances, que hi ha a la via pública. I els cap de setmana són abocats a actes i activitats, a l’oci i, si es pot, a una mica de descans... Fins que la roda torna a començar.

Enmig de tota aquesta activitat, diguem-ne ordinària, també hi ha temps per a reunions de consells municipals i comissions diverses, convocatòries d’audiències públiques, visites institucionals, signatures de convenis, o l’ofici de casaments i altres celebracions, sempre benvingudes, com les noces d’or, avis i àvies centenaris o 25 anys de treballadors municipals. I per a les urgències... però això ja quedarà per a un altre capítol.

Entrades al bloc